KENAUPARK 15 – 2011 MR  HAARLEM – 023-737 02 60

Ook voor ons geldt dat we liever voorkomen dan genezen. Daarom bieden we een breed scala aan preventieve interventies die het werken veilig, plezierig en gezond maken. En die zorgen voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw mensen.

We kunnen u, preventief, ondersteunen bij:

  De Risico Inventarisatie en Evaluatie

  Werkplekadvisering

  Leefstijladvies

  PAGO’s / PMO’s / Healthchecks

  Stresspreventie / aandacht voor werkdruk

Ook denken we graag vanuit onze ervaring en kennis mee over projecten die de duurzame inzetbaarheid van uw mensen bevordert. Variërend van het organiseren van een ‘vitaliteitsweek’, het organiseren van inspiratiesessies voor leidinggevenden over

‘leiderschap en inzetbaarheid’ tot het verzorgen van individuele programma’s voor mensen die gezonder willen leven: bij ons bent u aan het goede adres voor interventies die werken.

Neem voor meer informatie of een opgave van tarieven contact met ons op

VERZUIMBEGELEIDING  Ons uitgangspunt is dat iedereen graag gezond wil zijn, daarom is er een gezamenlijk belang als iemand zich ziekmeldt. Het liefst voorkomen we verzuim. En als iemand zich onverhoopt ziekmeldt, willen we met goede en professionele begeleiding komen tot oplossingen. Uiteraard kennen we de wet- en regelgeving en de richtlijnen van het UWV, zo kunnen we adviseren over het vastleggen van een goed verzuimdossier. Met onze inzetbaarheidscoaches / casemanagers, bedrijfsartsen en andere professionals haalt u daadkracht en deskundigheid is huis. Als arbodienst hebben we de kennis en ervaring om werkgever en werknemer te adviseren inzake arbeidsomstandigheden en verzuim. 

We kennen de wet- en regelgeving en de richtlijnen van het UWV, waardoor we u de zorg voor een compleet verzuimdossier uit handen nemen.

Bij ons kunt u kiezen voor afname van losse uren van een bedrijfsarts en/of casemanager tot complete arbodienstverlening op abonnementsbasis. Met ons all-in abonnement verzorgen wij de volledige arbodienstverlening voor uw arbeidsongeschikte werknemers. Wilt u bepaalde dingen liever zelf doen, kies dat voor ons maatwerkabonnement. En wilt u zelf de regie voeren, dan is afname op verrichtingenbasis een goede keuze.

Om met ons samen te werken, is wel een basiscontract vereist. Vanaf 1 juli 2017 is een basiscontract met een arbodienst ook wettelijk verplicht.

Hier vindt u informatie over onze arbodienstverlening

KLANTEN VAN

 

HEB JE EEN VRAAG OF ZOU JE MEER WILLEN WETEN OVER ONZE DIENSTEN? Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zsm contact met je op!

Kenaupark 15
2011 MR - Haarlem

023 - 737 02 60

info@ideoadvies.nl

TEAM  :

© 2018 All rights reserved

IDEO advies – Kenaupark 15 – 2011 MR Haarlem