Sandra Koning

Rosalyn Reus

Erwin Brouwer

Tamar Schermer

Sietse Wernik

Melanie de Regt

Lonneke Achthoven

Cynthia Bruining

Bastienne van Bezu

Rob van Benthem

Ellen van de Giessen

Tom Abbink

Inge Keys

Christien van der Walle

Marcel Ficheroux

Renate Hendriks

Brechje Harmsen

ONZE MISSIE: Werkend Nederland energieker maken. Meer mensen gezond & met plezier aan het werk.

Omdat energieke mensen van betekenis zijn op hun werk, in hun eigen omgeving en in de maatschappij. En die positieve energie maakt Nederland beter! Onze positieve energie is aanstekelijk, ons mensbeeld is optimistisch:

IEDEREEN WIL GEZOND ZIJN

GEZONDHEID IS VOOR ONS: In staat zijn om de uitdagingen van het leven aan te kunnen, ook als je een ziekte, aandoening of beperking hebt, dus vanuit ‘positieve gezondheid’. En gezondheid is voor ons een meeromvattend begrip, dat ook gaat over gezonde werkomstandigheden, gezonde bedrijfsvoering, over gezonde bedrijven die energie hebben en wendbaar zijn.
WERKEN IS GOED VOOR MENSEN, WE ZIEN WERK ALS ‘MEDICIJN’: Werk hebben dat bij je past en dat je aankan draagt bij aan gezondheid, welzijn en financiële zelfstandigheid. Het hebben van werk geeft zin, ritme, structuur en maatschappelijke status. Mensen voelen door werk dat ze erbij horen, dat ze positief bezig zijn. Werk houdt brein en lijf fit.

LEEFSTIJL(GENEESKUNDE) IS DE BASIS VOOR PREVENTIE EN BEHANDELING

IDEO ADVIES, opgericht in 2003 door Sandra Koning, is een adviesbureau gespecialiseerd in gezondheid & werk.

IDEO ADVIES heeft klanten in vele branches, we werken voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak met een resultaatgerichte en daadkrachtige werkwijze. Ons enthousiaste team staat voor u klaar. Ons hoofdkantoor bevindt zich aan het Kenaupark in Haarlem, nummer 15, waar we u uiteraard graag welkom heten voor een kennismaking of adviesgesprek. We werken in en voor heel Nederland en hebben de beschikking over veel (spreekuur) locaties. Natuurlijk kunnen we ook bij u op locatie werken.

We dragen graag een steentje bij aan vitaliteit van mensen en organisaties. Zodat ze de uitdagingen van het leven aan kunnen en duurzaam inzetbaar zijn. Omdat vitale mensen van betekenis zijn, op hun werk, in hun eigen omgeving en in de maatschappij.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!