VITALITEIT

Steeds meer werknemers kampen met leefstijl gerelateerde klachten: gebrek aan energie, stressklachten, (over)vermoeidheidsklachten & burn- out verschijnselen, slecht slapen, moeite met ontspannen, concentratieverlies, klachten aan het bewegingsapparaat, daling van de productiviteit, overgewicht/obesitas, diabetes, hart- en vaatproblemen, somberheid, kort lontje of zitten gewoon niet lekker in hun vel.

Een vitaliteitscoach coacht en adviseert niet alleen op het fysieke vlak – waar de symptomen vaak als eerste zichtbaar worden – maar coacht ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak en op het gebied van pro-activiteit (zelfsturing, eigen regie). Wij zijn ervan overtuigd dat werknemers – om duurzame en diepgaande resultaten te boeken – niet alleen aan de symptomen moeten willen werken, maar juist ook aan de dieperliggende oorzaken van de disbalans. De vitaliteitscoach gaat samen met de medewerker kijken aan welke hulpvraag er gewerkt gaat worden, het stuk werk wordt hierin meegenomen.

HEB JE EEN VRAAG OF ZOU JE MEER WILLEN WETEN OVER ONZE DIENSTEN? Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zsm contact met je op!