KENAUPARK 15 – 2011 MR  HAARLEM – 023-737 02 60

Het hebben van werk dat bij je past is van grote betekenis voor de meeste mensen. Natuurlijk omdat hiermee geld wordt verdiend, maar ook omdat het je nuttig maakt en van waarde voor een organisatie. Als je niet op je plek zit, als je plek verdwijnt of als je je werk door gezondheidsproblemen niet meer kunt doen, is het goed om op zoek te gaan naar een nieuw toekomstperspectief.

  helpt bij het vinden van werk, dat past bij mensen en hun mogelijkheden. We verzorgen op maat gemaakte trajecten voor loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie spoor 2. Wij koppelen ruime ervaring in het begeleiden van mensen naar werk aan een actieve daadkrachtige aanpak. We kijken naar wat mensen echt nodig hebben en zetten instrumenten in die daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben. Onze pragmatische aanpak is uniek in de branche. We werken niet met standaard programma’s voor vaste kosten, maar stellen op basis van een intakegesprek een programma op maat samen. We richten ons vooral op individuele coaching en begeleiding, omdat hiermee het beste resultaat behaald wordt.

 

KLANTEN VAN

 

HEB JE EEN VRAAG OF ZOU JE MEER WILLEN WETEN OVER ONZE DIENSTEN? Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zsm contact met je op!

Kenaupark 15
2011 MR - Haarlem

023 - 737 02 60

info@ideoadvies.nl

TEAM  :

© 2018 All rights reserved

IDEO advies – Kenaupark 15 – 2011 MR Haarlem