Welkom bij IDEO advies! Gezond & met plezier werken, daar gaan we voor.

Ga voor gezondheid en doe mee met het PMO van PP10

Wil je weten hoe fit je bent en vragen over je gezondheid kunnen stellen, doe dan mee met het PMO van PP10.

PP10 wil graag dat haar medewerkers lekker in hun vel zitten en gezond zijn. En wie wil dat nu niet? Veel mensen vinden het fijn om eens in de zoveel tijd een check van hun gezondheid te hebben, ook daarom biedt PP10 aan al haar medewerkers een PMO aan. Zie het als een APK voor je gezondheid. PP10 heeft met IDEO advies een PMO samengesteld dat past bij het werk en de algemene gezondheidsonderwerpen.

Wat gaan we doen:

Als je je deelname onder aan deze site hebt bevestigd ontvang je binnen enkele dagen een mail, waarmee je je afspraak kan inplannen. Je kunt terecht op locatie het Ateliergebouw in Amsterdam of op onze locatie, de Tappersweg 29 in Haarlem. Na het inplannen ontvang je een vragenlijst, die je online invult. Deze informatie nemen we met je door als je de afspraak hebt. Daarna stellen we nog wat verdiepende vragen en gaan we een aantal zaken meten: je bloeddruk, saturatie, BMI & vetpercentage, rusthartslag, ademfrequentie in rust, Hart Ritme Variabiliteit en je herstelvermogen. We kijken tot slot naar je fysieke mobiliteit en je visus. Je kunt zelf vragen stellen en krijgt vervolgens een eerste mondelinge advies. Per email ontvang je na ongeveer een week een adviesrapportage met jouw uitslag en een advies. Het PMO duurt ongeveer een uur.

Belangrijk om te benadrukken dat PP10 de uitslagen van de PMO’s nooit zal ontvangen. Je privacy is gewaarborgd. Er zal wel een advies gegeven worden aan PP10 over de algemene bevindingen, zodat PP10 hier mee aan de slag kan om de gezondheid van werknemers te bevorderen. Daarom is het fijn als er zoveel mogelijk medewerkers deelnemen, want met jouw deelname zorg je voor een onderbouwd advies naar de werkgever.

MELD JE AAN!

Ja, ik doe mee!

Medewerkers van PP10 kunnen zich nu inschrijven, je ontvangt dan binnen enkele dagen de inloggegevens om een afspraak in te kunnen plannen.