Sandra Koning

Eigenaar

Rosalyn Reus

Directeur

Erwin Brouwer

Specialist

Sietse Wernik

Specialist

Cynthia Bruining

IDEO energie

Rob van Benthem

Specialist

Lonneke Achthoven

Specialist

Ellen van de Giessen

Specialist

Tamar Schermer

Specialist

Tom Abbink

Creative

Christien van der Walle

Backoffice

Inge Keys

Backoffice

Marcel Ficheroux

Backoffice

ONZE MISSIE: Mensen helpen om gezond en met plezier te werken!

Omdat energieke mensen van betekenis zijn op hun werk, in hun eigen omgeving en in de maatschappij. En die positieve energie maakt Nederland beter! Onze positieve energie is aanstekelijk, ons mensbeeld is optimistisch:

 

IEDEREEN WIL GEZOND ZIJN.

GEZONDHEID IS VOOR ONS: In staat zijn om de uitdagingen van het leven aan te kunnen, ook als je een ziekte, aandoening of beperking hebt, dus vanuit ‘positieve gezondheid’.

En gezondheid is voor ons een meeromvattend begrip, dat ook gaat over gezonde werkomstandigheden, gezonde bedrijfsvoering, over gezonde bedrijven die energie hebben en wendbaar zijn.

WERKEN IS GOED VOOR MENSEN, WE ZIEN WERK ALS ‘MEDICIJN’. Werk hebben dat bij je past en dat je aankan draagt bij aan gezondheid, welzijn en financiële zelfstandigheid.

Het hebben van werk geeft zin, ritme, structuur en maatschappelijke status. Mensen voelen door werk dat ze erbij horen, dat ze positief bezig zijn. Werk houdt brein en lijf fit.

LEEFSTIJL(GENEESKUNDE) ALS BASIS. Leefstijl is de basis voor gezondheid. Met een goede leefstijl heb je meer regie op je gezondheid en voel je je beter, het bevordert je herstel en beperkt klachten als er sprake is van ziekte.

Daarom zijn we groot voorstander van ‘leefstijlgeneeskunde’. Graag adviseren we over een goede leefstijl, zowel preventief als tijdens verzuim. 

Ons hoofdkantoor bevindt zich aan het Kenaupark in Haarlem, nummer 15, waar we je uiteraard graag welkom heten voor een kennismaking of adviesgesprek. We werken in en voor heel Nederland en hebben de beschikking over diverse (spreekuur) locaties. Natuurlijk kunnen we ook op locatie werken.

Sandra-rond
Rosalyn-rond

IDEO ADVIES, opgericht in 2003 door Sandra Koning, die als eigenaar nog dagelijks met plezier werkt aan onze missie: mensen gezond en met plezier laten werken! Hierbij wordt zij bijgestaan door Rosalyn Reus, directeur Verzuim & Re-integratie.

IDEO ADVIES heeft klanten in vele branches, we werken voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak met een resultaatgerichte en daadkrachtige werkwijze. Ons enthousiaste team staat voor je klaar.